Help, ik ben er nog niet!

Help, ik ben er nog niet! – Stap 2

Geen enkel probleem! Eerst en vooral, het is nooit te laat om op onderzoek te trekken. Duik nog eens in de artikels bij stap 2 en stel jouw participatie-actieplan op. Zit je daar even mee vast? Geen probleem. We staan je graag bij. Op 19 oktober kan je bijvoorbeeld terecht in onze participatiehelpdesk.

Maar je hoeft zelf ook niet altijd het warm water uit te vinden. Duik bijvoorbeeld in bestaand onderzoek. In de volgende stap gaan we aan de slag met uitdagingen, je kan je daarvoor ook laten inspireren door het memorandum van Bataljong. Ook andere organisaties maken rond deze tijd memoranda op. Memoranda die een link hebben met jeugd vatten we bovendien samen op deze pagina.

En krijg je helemaal niet genoeg van onderzoeken? Luister dan zeker naar de podcast over het nut van onderzoek en cijfers. Op het einde zit je vast vol inspiratie en enthousiasme om aan de slag te gaan. Succes daarmee!