Inspiratie

Participatie organiseren?

Participatie organiseren is een belangrijke stap in Plan het plan. Zo kan je de leefwereld van kinderen en jongeren in jouw gemeente in kaart brengen en vertalen naar concrete doelen en acties om de komende jaren op in te zetten. Maar hoe begin je daaraan? Stel al jouw vragen tijdens dit helpdeskmoment. 

Wat mag je verwachten? 

  • Tijdens dit helpdeskmoment voorzien we 18 blokken van 20 minuten waarbij je individueel in gesprek kan gaan met een Bataljonger over jouw vraag met betrekking.
  • Je krijgt een antwoord op vragen waarmee je zit of we stippelen een aanzet tot een actieplan uit voor komende participatiemomenten. 
  • Geen plekjes meer vrij? Of extra benieuwd? Sluit dan aan bij de afrondende teamscall (11u30-12u15) waarbij we de belangrijkste conclusies uit de helpdeskblokken bundelen en plenair ook nog ingaan op jouw vragen. 

Meer info en inschrijven kan via deze website.